Jdi na obsah Jdi na menu

O firmě

 

Naše agentura se zabývá otázkou bezpečnosti práce a požární ochrany. Naši zaměstnanci se v tomto oboru pohybují již přes 17 let a mají tedy četné zkušenosti. K založení naší agentury vedl hlavně fakt, že zabezpečit bezpečnost práce a požární ochranu na pracovišti je pro zaměstnavatele někdy veliký problém.

 

Naše agentura vznikla proto, aby zaměstnavateli pomohla od této někdy až příliš namáhavé práce. Zaměstnávání vlastního bezpečnostního technika je velmi složité a nákladné, a proto jsme tu my. Zajistíme Vaší firmě vše, co bude potřeba k zajištění bezpečnosti všech pracovníků a nebudete se již obávat o zdraví svých zaměstnanců.

 

Stačí jen kontaktovat naši firmu a jste na velmi dobré cestě k bezstarostnému zajištění bezpečnosti a ochrany zdraví při práci a požární ochrany. Spolupráce s námi potom probíhá velmi jednoduše:

 

Zavoláte na kontaktní čísla, kde se Vaší firmy ujme jeden z našich techniků se kterým si domluvíte schůzku, a tím tedy i vstupní kontrolu. Takto vstupní kontrola je nezbytná ke zjištění stavu bezpečnosti práce a požární ochrany na vašem pracovišti, od kterého se odvíjí cena našich služeb. Při určení ceny je důležité zjištění stupně požárního nebezpečí, počet zaměstnanců, množství rizik vyskytujících se ve firmě, náročnost zpracování dokumentace atd.

 

Po této kontrole Vám náš technik sdělí, co je pro Vaši firmu třeba zpracovat. Víme, že finance jsou pro všechny firmy velmi důležité, a proto se vždy snažíme vyjít klientovi vstříc a respektovat jeho finanční možnosti.

 

Pokud se klient rozhodne našich služeb využívat pravidelně a uzavře s námi smlouvu, odpadají mu tím veškeré starosti spojené s bezpečností práce i požární ochranou. Naši technici automaticky zajišťují pravidelné kontroly, obnovování školení vedoucích zaměstnanců, aktualizace dokumentací při změně legislativy a samozřejmě jakékoliv konzultační a poradenské činnosti, včetně okamžité pomoci při zpracování pracovních úrazů a účast při kontrolách Oblastního inspektorátu práce a Hasičského záchranného sboru.

 

Naši klienti se tak vyhýbají riziku postihnutí opatření státního dozoru v podobě nezanedbatelných pokut.

 

Vzhledem k našim dlouhodobým zkušenostem nabízíme spolupráci dodavatelskou formou.